Fk Novi Pazar se ogradio od incidenta na utakmici

Fudbalski klub Novi Pazar osudio je incident sa meča Jelen Superlige protiv Rada u subotu, kada je navijač flašom pogodio trenera gostujućeg tima.

Foto zvanicna stranica
Foto zvanicna stranica

Novi Pazar se ogradio od nesportskog ponašanja navijača, pozivajući ih da ne nasedaju na provokacije i nastave da iskreno podržavaju svoj klub.

“Atmosfera koju naši navijači prave na stadionu može se porediti sa najvećim svetskim klubovima, a energija koja se sa tribina prenosi na teren daje nam dodatnu snagu.”

“Nažalost, ispadi pojedinaca bacaju senku na izuzetan sportski ambijent, požrtvovanost i trud naših igrača, kao i na ceo naš grad. Mi se obavezujemo da ćemo zaštititi publiku koja dolazi da uživa u fudbalu i nećemo dozvoliti da 8.000 navijača budu taoci šačice neodgovornih pojedinaca koji su sa zapadne tribine gađali gostujućeg trenera i igrače”, saopštio je Upravni odbor Novog Pazara.

Klub je potvrdio je da će intenzivirati saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, navodeći da je dobio uveravanja da će ovakvi i slični incidenti u budućnosti biti najstrožije sankcionisani.

U utakmici drugog kola prvenstva Srbije Novi Pazar je pobedio Rad sa 1:0

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO