FK Novi Pazar – Nekima ne odgovara uspeh našeg kluba

Novi Pazar – Nažalost, sinoć su na stadionu u Kruševcu viđene scene kojima nije mesto na sportskim borilištima i koje svakako osuđujemo kaže se  u saopštenju UO Fk Novi Pazar

Načinjena je materijalna šteta koju će FK Novi Pazar nadoknaditi domaćinu. FK Novi Pazar će u narednim danim pokušati da utvrdi ko su ljudi među navijačima koji sebe nazivaju navijačima Novog Pazara a koji su verovatno insinuirani iz raznih razloga samo ne sportskih I da li su namerno izazvali incidente. Očigledno nekim ljudima ne odgovara uspeh našeg kluba kada kod rezultata 0:1 za Novi Pazar prave incident kao I u završnici meča kada se lomio rezultat.

Predstavnici kluba imali su dogovor sa navijačima o fer I sportskom navijanju ali to nije bilo dovoljno. Čak je I sam predsednik kluba pokušao lično na poluvremenu da ih zamoli I podseti na dogovor.

Ishod svega je da je prilikom pražnjena dela tribine, gde su bili smešteni naši navijači, došlo do obračuna između naših navijača, policije I redara, prilikom kojih je povređeno više lica.

Na organima koji su zaduženi za organizaciju I bezbednost meča je da utvrde da li je bilo prekoračenja ovlašcenja kao I da se pronađu I procesuiraju vinovnici ovih incidenata.

20140413-204500.jpg

20140413-204507.jpg

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO