Eh, tako peva Adem Ljajić !

276186_1-a-ljajo-nova_f

U poslednjim utakmicama Italijanske Seire A, večeras od 20:45 su se sastali Inter – Bologna i Lazio – Fiorentina. 

Senzacija u Milanu! Bologna golom Gilardina u 57 minutu savladala favorizovani Inter iz Milana i tako neroazure još više odaljili od tog trećeg mesta koje vodi u Ligu šampiona.

No, derbi kola se igrao u Rimu, gde je nebesko-plavim gostovala neugodna Fiorentina, predvođena Jovetićem i nesudjenom “zvezdom granda” Ademom Ljajićem. Favorizovani Lacijali su već u 20 minutu utakmice vadili loptu iz svoje mreže. Na asistenciju Adema Ljajića, gol je postigao crnogorski internacionalac Stevan Jovetić, a rezultatom 0:1 se otišlo na poluvreme.

Početkom drugog poluvremena, Lazio je imao jednu izglednu priliku, no nisu uspeli u nameri da poravnaju rezultat. Nešto malo nakon toga, tačnije u 50 minutu, slobodan udarac za Ljubičaste. Loptu je uzeo Ljajić, namestio je i sjajnim udarcem u golmanov ugao naterao čuvara mreže Lazia da još jednom vadi loptu iz svoje mreže.

Ovim fantastičnim potezom, kao i igrom tokom cele utakmice (proglašen za igrača utakmice u RimuAdem Ljajić je još jednom dokazao da je vrhunski fudbaler. Međutim, selektoru srbije, Siniši Mihajloviću, koji se vodi svojim šovinističkim principima, nije dovoljno to, već po svemu sudeći Adem mora da pobedi u novom serijalu Zvezda Granda kako bi zaigrao za reprezentaciju Srbije. A mi ćemo samo reći – BRAVO ADEME NA SJAJNIM PARTIJAMA KOJE PRUŽAŠ OVE SEZONE ! 

Tekst: www.sportklik.rs E.D.

Gol i asistencija Ljajića:

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO