Džiboni posle 20 godina u Beogradu

Zlatan Stipišić Džiboni prvi put će, nakon 20 godina karijere, nastupiti u Beogradu 25. oktobra, u Kombank areni, a specijalni gosti biće Vlatko Stefanovski, Damir Urban, Londonski gospel hor i Maja Azucena.

GIBONNI

Čuveni makedonski virtuoz Vlatko Stefanovski, jedan od najboljih gitarista sa ovih prostora, redovan je gost na Džibonijevim koncertima, a pored njega na bini će se pojaviti i harizmatični umetnik Damir Urban, pisac, glumac i slikar; najpoznatiji kao osnivač i frontmen kultne riječke alternativne grupe „Laufer“, čiju numeru „Budi moja voda“ u duetu sa Džibonijem izvodi na koncertima.

Publika u Areni moći da uživa i u Londonskom gospel horu, koji se pored kvaliteta izdvaja po impresivnom broju muzičkih zvezda s kojima je sarađivao, a među njima su Madona, Pol Makartni, „Depeche Mode“, Džordž Majkl i Elton Džon.

Maja Azucena u Džibonijeve pesme donosi svoj izuzetan vokal, koji je najraskošniji na albumima „Unca Fibre“, „Acustic/Electric“ i „Toleranca“. Sve domaće obožavaoce očekuje pravi koncertni spektakl u okviru kojeg će splitski kanautor publici premijerno zapevati pesme sa prvog albuma na engleskom jeziku „20th Century Man“, ali ujedno ih podsetiti na brojne starije hitove „Libar“, „Ne odustajem“, „Mirakul“, „Oprosti“, „Tempera“ i druge.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO