Dva puta prekidana utakmica (video) Pazar izgubio 0:1

Novi Pazar –  Novi Pazar je na svom terenu izgubio od Radničkog 1923 minimalnim rezultatom, a taj susret prekinut je u dva navrata.

Prvi prekid trajao je osam minuta, pošto su domaći navijači u teren ubacivali baklje. Sudija Milenko Vukadinović ih je pre toga opomenuo, ali je posle drugog incidenta prekinuo meč.

U drugom delu utakmice viđena je slična situacija, pa je taj deo tribine morao da bude ispražnjen. Pre toga stigli su da poruče šta misle o svojim igračima (“Vi ste bruka naše čaršije”) i FSS (“Fudbalski savez strpati u kavez”).

Na stadionu je polomljen ogroman broj stolica, u jednom trenutku izbegnut je incident između razjarenih navijača i članova uprave ali su mirniji navijači sredili stvar. Također golgeter Novog Pazara Nemanja Arsenijević imao je “čarku” sa navijačima koji su ga prozivali.

Ragipović je nakon poništenog gola Novog Pazara tražio od fudbalera da napuste teren zbog katastrofalnog suđenja međutim ostali su do kraja. Utakmica je produžena čak 13 minuta a i u produžetku bilo je prekida.

Neredi su kako saznajemo izbijali jer se u Pazaru “čulo” da je utakmica nameštena pa su navijači od početka ubacivali baklje u teren a sudija dva puta prekidao utakmicu.

Navijači Novog Pazara napustili su sjevernu tribinu u drugom delu utakmice.

Policija je nakon nereda došla u novinarsku ložu, a navijači su se smirili.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO