DUNJA ILIĆ: Kako sam primila islam

– Ja sam bila realno loše sa porocima, prvenstveno mislim na alkohol, kao što sam sada realno dobro. Prelomni trenutak uvek postoji, a to je momenat kada shvatite da ste dotakli dno i doveli sebe u opasnost – tvrdi pevačica

Pevačica Dunja Ilić (23) pre dve godine se povukla iz javnosti, sa estrade, ali i odrekla pravoslavlja. Ilićeva je odlučila da svoj “prošli život” pun poroka,skandala i bahanalija ostavi iza sebe i okrene se islamu. U Sarajevu je pronašla mir, koji, kako kaže, u Beogradu nije imala. Sada je spremna za udaju.

Kada je porodici i prijateljima saopštila odluku da će preći u islam, svi su mislili da je to još jedan njen hir.

– Ne znam da li se moj život od pre može nazvati tom rečju! Život je kada ste svesni, ali kada alkohol upravlja vama, ništa od toga nije moguće! Pod porocima sam najviše mislila na alkohol, ali uz njega ide još mnogo nepromišljenih odluka, među kojima se podrazumeva i konzumacija opojnih sredstava, ali to je sada daleko iza mene – kaže za “Naše novine” pevačica.

Dunja je u islam prešla u jednoj džamiji u Sjenici, odakle je otišla u Sarajevo, gde i danas živi u skladu sa verom.

–  Ja sam bila realno loše sa porocima, kao što sam sada realno dobro. Prelomni trenutak uvek postoji, a to je momenat kada shvatite da ste dotakli dno i doveli sebe u opasnost. Trenutno nisam zaljubljena, ali priželjkujem da se udam za osobu sa kojom ću moći da ispunim sve svoje mračne i svetle fantazije – kaže vlasnica hita “Šefica podzemlja”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO