Dragolovčanin: Na terenu nam trebaju uporni i hrabri igraci a ne -balerine.

Fudbaleri Novog Pazara  sa trenerom Njegušem nakon poraza od  poslednjeplasirane ekipe Rada, i posle nejasne odluke trenera da svoju ekipu povuče od prvog minuta i čuva gol, dobili su velike kritike od novog predsednika kluba Nedžada Dragolovčanina

Ovo ovako ne ide, neću dozvoliti da se ponovi. Bruka i sramota je da nam zadnji na tabeli uzima ceo plen, uz dužno poštovanje fudbalera Rada.Na terenu nam trebaju uporni i hrabri igraci a ne -balerine..Ko nema srca, volje i zelje neka ide iz kluba.Necu dozvoliti nikom da se poigrava sa nama i nasim klubom.Molim navijace da imaju strpljenja i da nam jos uvek veruju.Sa ovom igrom biće borba za opstanak, a mi ko bajagi hocemo u Evropu. Ipak, mislim da nam cilj nije bas tako daleko,ali uz velike promene i to odmah.

 Ekipa Novog Pazara  je loše odradila pripreme, u pet utakmica pobedili su 2 minimalnim rezultatom, jednu su odigrali bez golova i poraženi su rezultatima 1-0 i 3-0. Taktika Njeguša je prve zvižduke dobila na generalnoj probi protiv Sloge iz Kraljeva kada su očajnom igrom uz dosta sreće pobedili golom pavlovića koji je prodorom po desnoj strani sam sebi stvorio priliku i postigao gol.

Da li će trener Njeguš promeniti svoju taktiku, ili Novi Pazar trenera videćemo u narednim nedeljama.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO