Devojka iz Šida se udala za momka koji je umro pre dve godine

Sanja Seke (21) iz Šida nedavno se odlučila na krajnje neobičan čin ljubavi, napravila je svadbu u čast svog preminulog momka Igora.

397123_08svadba_ff

Na svadbi je samo ona bila u belom, a Igora, koji je zbog srčanih problema iznenada preminuo 2011. godine, sa tek napunjenih 29 godina života, zamenila je to veče lutka-maneken na kojoj je stajalo njegovo odelo.

Svadba je, kaže Sanja, bila dokaz velikih emocija koje i dalje gaji prema preminulom momku, ali i promocija knjige koju je posvetila svojoj ukradenoj ljubavi.

– Kako skupiti hrabrost i napraviti venčanje bez prisustva voljene osobe? Obući se u belo i stati sam pred oltar, bez prisustva matičara? Ta hrabrost se zove ljubav, borba za osobu koja više ne postoji na ovoj zemlji, a ipak se voli do kostiju – započinje Sanja, inače zaposlena u Kancelariji za mlade u Šidu, nesvakidašnju priču za „Alo!“.

– Upoznali smo se na ulici 2009. godine, kada sam ga slučajno zakačila torbom u prolazu. Kao na filmu, tako je sve počelo i kod nas. Trebalo mu je dosta vremena da dopre do mene, jer sam bila povučena i uvek u nekom svom svetu. Rekao mi je kasnije da je znao, čim me je video da sam ja ta o kojoj je maštao – priseća se naša sagovornica i dodaje da je ona tada imala 17 godina, a da je Igor bio stariji od nje 10 godina.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO