Novi Pazar – Sandžačka narodna partija koju predvodi Mirsad Đerlek potpisala je danas koalicioni sporazum o pordršci listi SNS Aleksandar Vučić. Koalicioni sporazum potpisali su predsednik SDP Rasim Ljajić i MIrsad Đerlek.

“To je početak sličnih sporazuma koje potpisujemo sa srodnim strankama, ne samo u Sandžaku, nego i širom Srbije. Cilj sporazuma je da proširimo politički blok sa uverenjem da ostvarimo ubedljvu pobedu na izborima”, rekao je predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić.
Prema njegovim rečima, SNP će dobiti mesto na poslaničkoj listi ili mesto u izvršnoj vlasti “zavisno od rezultata koje bude ostvaren”.
“Uvereni smo da možemo da postignemo 50 odsto glasova u sandžačkim opštinama. Kako kampanja odmiče, uvereni smo da može zabeležiti i bolji rezultat”, istakao je Ljajić.
Lider Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek je izneo uverenje da će lista koju predvodi Vučić pobediti u Sandžaku i u Srbiji.
Ovo je lista koja može da menja Srbiju i da pomogne Novom Pazaru i Sandžaku. Ta lista će biti stožer u budućoj vladi gde će imati premijera Vučića i Ljajića kao jednog od najiskusnijih političara u Srbiji“, rekao je Đerlek.

2 KOMENTARA

  1. Posle svega sto su jedan drugome izgovorili 2010. nakon sto je Djerlek smenjen sa mesta gradonacelnika ovo je nemoralno I neozbiljno do te mere da nikakva politicka racunica ne moze I ne sme da bude opravdanje.Po ovome I slicnim kombinacijama po principu cilj opravdava sredstvo ispada da samo politicari ostaju moralni I posle ovakvog cina,a kada bi se obican gradjanin pomirio sa nekim o kome je do juce govorio sve najgore isti ti politicari bi ga proglasili nemoralnom ljigom I prodanom dusom!

Comments are closed.