Bayern u Minhenu demolirao Barsu ! (video)

bajern

Fudbaleri Bajerna razneli su u prvom meču polufinala Lige šampiona Barselonu u Minhenu sa 4:0 (1:0). Golove za Bavarce su postigli Tomas Miler u 25. i 82, Mario Gomez u 49. i Arjan Robern u 73. minutu utakmice.

Bajern je krenuo od početka meča u svom stilu, presingom po celom terenu što je fudbalerima Barselone napravilo problem, pa je domaći tim došao u šansu već u 2. minutu, ali je Roben bio sebičan i šutirao pravo u Valdeza. Posle početnog pritiska Barsa je uspela da poveže konce igre, ali im to nije pomoglo pošto je Bajern došao u vođstvo u 25. minutu. Roben je posle jednog kornera odigrao dupli pas sa Milerom nakon čega je uputio centaršut. Dante je prebacio loptu sa druge na prvu stativu gde je natrčao Tomas Miler i doneo Bajernu prednost. Do kraja prvog dela igre obe ekipe su imale po jednu priliku, ali ih nisu iskoristili.

Start drugog poluvremena u potpunosti je pripao domaćim fudbalerima koji su već u 49. minutu duplirali vođstvo preko Marija Gomeza. Roben je uputio jednu optu prema golu Valdeza koji je zaplivao u prazno, a Miler vratio na peterac gde se nalazio Miler koji je lagano loptu sproveo u gol za 2:0. Barsa je potom krenula da pravi šanse u nadi da će postići gol na ovoj utakmici, ali je onda usledio novi šok. Arjan Roben je iskoristio blok Milera koji je zaustavio Albu, i poslao loptu u gol nemoćnog Valdeza. Ubrzo je usledio još jedan pogodak Bajerna. U 82. minutu Riberi i Alaba su probili po levoj strani, Austrijanac je uputio oštar centaršut, a Tomas Miler je svojim drugim pogotkom postavio konačan rezultat prvog polufinalnog duela ove dve ekipe.

http://www.dailymotion.com/video/xz9f1j_y-yyy-yyyy-footyroom-com_animals

Revanš meč polufinala Lige šampiona između Barselone i Bajerna je na programu 1. maja u Španiji i malo je verovatno očekivati da Mesi i drugovi mogu da se vrate.

U sredu je na programu drugi meč polufinala LŠ u kome se sastaju Borusija i Real Madird u Dortmundu od 20:45 časova.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO