Atrakcija iz komšiluka: Bentli za indijskog biznismena

Indijski biznismen Subrata Roj kupio je “bentli” vredan 450.000 evra koje ce voziti tokom boravka u Makedoniji, piše list “Večer”.

bentli

Superluksuzni automobil pre tri nedelje stigao je u Skoplje u salon Porše Makedonija, a to je najluksuzniji automobil koji je ikada dopremljen u Makedoniju. Po makedonskim forumima odmah je krenulo komentarisanje da li će luksuzna limuzina sa motorom kao za avion, ikada naći kupca, kao i da je to “čudo samo za hedoniste, kakvih nema u Makedoniji”.

Auto je iz serije “Mulsan” crne metalik boje, a enterijer je od bele kože, ručni rad. U salonu Poršea čuvan je pod specijalnim bezbednosnim merama, a pristup su imali samo dvoje iz tima zaposlenih, zato što se vozila iz ove serije Grand Tourer prozivode za specijalne klijente i ima ih svega 15 u svetu, piše list.

Kontroverzni indiski milijarder Subrata Roj prošle nedelje kupio je za 27 miliona funti čuvenu gotsku kuću u Vindzoru koja se koristila za snimanje filmova “Drakula” i “Pouki Horor pictures show”.

Sahara grup ovog biznismena najavila je investicije od 200 miliona evra u Makedoniji. Pre nekoliko meseci sklopila je ugovor o zakupu više od 5.000 hekrata državne zemlje gde planira da investira u proizvodnju mleka.

Izvor: Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO