Admir Kecap na spisku selekcije novinara ! Nema Adema Ljajića

002

Selektori novinarske ekipe Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković saopštili su spisak igrača na koje računaju za prijateljski meč sa A reprezentacijom Srbije narednog utorka u Užicu.

Na spisku nema Adema Ljajića, međutim, ipak će jedan Novopazarac biti akter ovog spektakla. Reč je o Admiru Kecapu, zameniku kapitena ovdašnjeg superligaša, koji ove sezone igra u životnoj formi i to nije prošlo nezapaženo kod „sedme sile“. Zanimljivo je da su Rajevac i popularni „Piskavac pozvali samo jednog internacionalca – Nemanju Pejčinovića iz Nice.

Tandem „novinarskih selektora“ odlučio se za sledeće fudbalere, koji će se suprostaviti na „Begluku“ izabranicima Siniše Mihajlovića:

Golmani: Bajković (Crvena zvezda), Aleksić (Spartak).

Odbrana: Vulićević (Vojvodina), Vasilić, Gojković (Sloboda Užice), Pejčinović (Nica), Lakić – Pešić (Donji Srem), Ostojić (Partizan), Vasiljević (OFK Beograd), Udovičić (Napredak).
Sredina terena: Luković (Rad), Babović (Voždovac), Ninković (Partizan), Bojić (Napredak), Beljić (Radnički Kragujevac), Arsenijević (Jagodina), Alivodić (Vojvodina), Radivojević (Javor).

Napad: Stojanović (Radnički Niš), Srnić (Čukarički), Kecap (Novi Pazar), Škuletić (Vojvodina).

Utakmica između Selekcije novinara i A reprezentacije upriličena je u utorak, od 20 časova u Užicu, uz direktan prenos na RTS-u.

SandzakHaber.net

Izvor: rtvnp

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO