Adem Ljajić ima predugovor sa Milanom ?!

adem2

Saga o Ademu još uvek nije gotova. Ovih dana se pisalo da je Ljajić blizu potpisivanja ugovora sa Atletikom iz Madrida, ali se u skoro svim španskim medijima pojavila vest da je Atletiko odustao od Adema, jer je ovaj potpisao predugovor sa AC Milanom!

Jedna od najvećih saga ovog prelaznog roka je svakako saga zvana ADEM LJAJIĆ. On je igrač o kome se uz Gereta Bejla, najviše pisalo ovog leta. Neki su ga selili u Juventus, pa onda u Mančester, pa u Milan, pa je ostajao u Fiorentini, pa je isao u Totenhem, pa je sve bilo gotovo sa Sitijem, pa se onda pojavio Atletiko iz Madrida.

I kad su skoro svi mislili da je to to, što se Adema tiče, iz Španije nam dolazi vest da je Atletiko odustao od Ljajića, jer su došli do saznanja da mladi reprezentativac Srbije ima predugovor sa Milanom i da će u konačnu borbu za Ljajića Galijani krenuti 23 avgusta.

U tom predugovoru stoji takodje, da Ljajić ukoliko ne predje u ovom prelaznom roku u Milan, to učini u narednom letnjem, kad mu istekne ugovor sa Fiorentinom. Tako bi u Milan došao kao slobodan fudbaler.

Kako će se sve ovo završiti, videćemo u nadernom periodu, tj. najkasnije do 2 septembra kada se u Italiji završava Merkato .

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO