Adem Ljajić čeka ponudu Manchester City-a ?!

ljajic-velika116596020130429095856

Postoje naznake da Adem Ljajić čeka ponudu Mančester Sitija. Ni jučerašnji dolazak prvog čoveka kluba nije doneo pomake…

Jedan od braće vlasnika Fiorentine, Andrea Dela Valje juče je stigao u Dolomite, ali ništa se epohalno nije promenilo. Sastanak u Moeni je protekao bez rezultata, u Fiorentini veruju da Ljajić namerno odugovlači.

“Potrebni su nam fudbaleri koji žele da igraju za Fiorentinu”, primetio je direktor Prade.

Mediji pišu da će ako Ljajić ne potpiše novi ugovor odmah biti eliminisan iz tima i stavljen na transfer listu, ali je suma od 10 miliona evra koju traže Toskanci previše za Milan.

Sa druge strane, pojavio se Siti. Posle odlaska Jovetića i Nastasića, Falji Ramadani ima sjajne pozicije među “Građanima”, “Dejli Ekspres” piše da je Siti zainteresovan za Ljajića.

Oni bi bez problema mogli da plate traženu sumu, ali i da ispune Ljajićeve finansijske zahteve.

On traži 1.8 miliona po sezoni, 600 000 više od onoga što nudi Fiorentina. Uz to klauzula o raskidu ugovora je takođe kamen spoticanja.

Vremena za dogovor je sve manje, Ljajiću ističe ugovor 2014. ako ga ne produži, ali i ne ode iz kluba čekaju ga tribine. Međutim, teško je verovati da će Fiorentina propustiti da makar vrati novac uložen u našeg fudbalera prilikom trasfera iz Partizana koji je bio vredan oko 8 miliona evra.

Sandzakhaber / Izvor: sportske.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO