51. Salon automobila od 22. do 31. marta

Оd 22. do 31. marta, na Beogradskom sajmu (Bulevar vojvode Mišića 14) biće održan 51. Međunarodni salon automobila i 7. sajam motocikala, bicikala i prateće opreme “Motopassion”.

salon-automobila2

Sajam automobila biće organizovan punim kapacitetima, po uobičajenoj koncepciji, uz učešće svih najvećih proizvođača i uvoznika motornih vozila, kao i predstavnika pratećih industrija – ukupno oko 420 izlagača. Organizatori očekuju oko 130 hiljada posetilaca, koji će videti najnovije modele automobila prikazane u Parizu, kao i novitete koji će stići direktno sa Sajma automobila u Ženevi, koji će biti održan nekoliko dana ranije.

Zbog teške ekonomske situacije i osetno manjeg procenta registrovanih novih i polovnih automobila u poslednje dve godine, kupcima automobila na Sajmu neće biti ponuđeni senzacionalni popusti, ali će biti ponuđen dorađeni sistem “staro za novo”.

Sajam automobila, najstarija zvanična međunarodna izložba drumskih vozila u ovom delu Evrope, biće otvorena u halama 1, 2, 3, 3a, 1a, 4 i 5, kao i na otvorenom prostoru, od 10.00 do 20.00.

Cena ulaznice je 300 dinara, grupna (minimum 20 osoba) karta košta 200 dinara, a 31. marta će biti organizovan “family day” kada će se prodavati ulaznica po ceni od 500 dinara (za decu do 16 godina u pratnji roditelja. Cena parkinga je 100 dinara po satu.

Izvor: Mobile.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO