Sjenica – Meštani sela Doliće i Cetanoviće na pešterskoj visoravni, u opštini Sjenica, dobili su asfalt a sve je to učinjeno naporima sjeničke lokalne samouprave gde vlast čine SDA i SDP. Putni pravac Cetanoviće – Buđevo koji se ovih dana intenzivno radi i čiji se radovi privode kraju, spojiće Tutin i Sjenicu, tako će ova dva Sandžačka grada biti po prvi put u istoriji spojena asfaltom što je rezultat zajedničkog rada SDA i SDP.

Projekat izgradnje ovih puteva na pešteri pokrenuo je pomoćnik predsednika opštine za infrastrukturu Vahid Tahirović koji kaže da se neće na ovome stati.

“Doći ćemo do svakog sela, do svake škole. Plan je da se dođe do svakog verskog objekta. Želim da najavim da će opštinska vlast prvi put u istoriji spojiti asfaltom Sjenicu i Tutin, što je od velikog značaja za sve građane” rekao je Tahirović.

Predsednik opštine Hazbo Mujović rekao je da će se i dalje raditi a da je stanovništvu potrebna voda, struja i put.
“Put omogućava da proizvod, koji jedno domaćinstvo želi da plasira za prodaju, može veoma brzo da stigne do kupca”

U posetu Pešteri došao je i Senad Mahmutović državni sekretar u ministarstvu infrastrukture koji je poručio da je izgradnja putnih pravaca na pešterskoj visoravni veoma važni a da je izvoz mesa za Tursku jedan od razloga zbog kojih je sa peštercima.

“Nadam se da ćemo u budućnosti uspeti da unapredimo kvalitet života na Pešteri” rekao je Mahmutović.

Građani ne kriju zadovoljstvo zbog izvođenja radova i zahvalni su predstavnicima lokalne samouprave na ažurnosti.

 

VIDEO

1 KOMENTAR

  1. Sva sreća što je u sjenickom SDA neko poput Hazba, pa još kad se ima na umu i koalicija sa SDP, uspeha naprosto mora biti. I biće ga, sigurna sam.

Comments are closed.