HATARNAMA

Povodom smrti predsednika Opštine Tutin Šemsudina Kučevica

Sa velikom tugom smo primili vest da je na ahiret preselio veliki prijatelj našeg grada, predsednik opštine Tutin, Šemsudin Kučević. Porodici, prijateljima i saradnicima svim građanima Tutina želimo da imaju sabura u najtežim trenucima.

Odlaskom Šemsudina Kučevića izgubili smo neumornog borca, hrabrog čoveka čije su vedrina i optimizam bile podrška svima koji su ga znali. Iza njega ostaje velika želja da Tutin bude sve bolji i uspešniji kao amanet po kojem ćemo ga pamtiti.

HATARNAMA

Povodom smrti predsjednika Opštine Tutin Šemsudina Kučevica

„Sa velikim žaljenjem i tugom smo primili vijest da je na ahiret preselio naš prijatelj, predsjednik Opštine Tutin i Zamjenik predsjednika SDA Sandžaka Šemsudin Kučević, čiji odlazak predstavlja nenadoknadiv  gubitak za sve nas.

U ime Skupštine grada Novog Pazara i svoje lično ime molim Vas da građanima Tutina, porodici i prijateljima prenesete naše izraze najdubljeg suosjećanja, a njegovoj porodici i prijateljima sabur.

Gospodin Šemsudin Kučević je bio veliki prijatelj Novog Pazara i Sandžaka koji je učinio puno u najtežim vremena, kada je pomoć i hrabrost koju je nesebično darivao i posjedovao bila najpotrebnija.

Uvijek ćemo se sjećati gospodina Šemsudina Kučevića po njegovoj nesebičnosti i sposobnostima koje je imao u trenucima kada je to bilo najpotrebnije, a svi mi koji smo bili u prilici sa njim saradjivati izgubili smo velikog čoveka i prijetelja“.