Puno je hotela u svetu ali jedan se izvdvojio kao specifičan i hotel koji ne može da se poredi ni sa jednim drugim hotelom. Reč je o hotelu Caves Beach Resort 5* u Hurgadi.
Resort je dizajniran u jedinstvenom i prelepom stilu pećina od kamena, po uzoru na čuveni crtani film Flinstones. Hotel je otvoren 2014. godine i raspolaže sa 360 smeštajnih jedinica raspoređenih u četvorospratnoj zgradi, od kojih je 220 standardnih soba (pećina) sa pogledom na baštu, bazen ili more. Hotel je predviđen za osobe starije od 16 godina.

Ove godine obišli smo puno hotela ali samo jedan se izvdvojio kao specifičan i hotel koji ne može da se poredi ni sa jednim drugim hotelom. Reč je o hotelu Caves Beach Resort 5* u Hurgadi. Resort je dizajniran u jedinstvenom i prelepom stilu pećina od kamena, po uzoru na čuveni crtani film Flinstones. Hotel je otvoren 2014. godine i raspolaže sa 360 smeštajnih jedinica raspoređenih u četvorospratnoj zgradi, od kojih je 220 standardnih soba (pećina) sa pogledom na baštu, bazen ili more. Hotel je predviđen za osobe starije od 16 godina.

Posted by Redzep Korac on Tuesday, August 1, 2017