Sjenica – U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Sjenice, poginuli su Edina Šabaredžović (33) i njena petogodišnja ćerkica Saida.

Kako javlja Informer.rs, do nesreće je došlo oko 7 sati ujutru na putu kod Sjenice, kada ee "folksvagen šaran" nemačkih registracionih oznaka, najpre prevrnuo na krov posle udarca desnom stranom u bankinu, pa sleteo sa kolovoza.
U automobilu se nalazila petočlana porodica, a majka i ćerka su nažalost podlegle povredama.
Edit Šabaredžović (40), otac i muž, zadobio je teške telesne povrede koje su opasne po život, dok su druga ćerka A.S. (10) i sin D.S. (7) lakše povređeni.
Prema našim saznanjima, porodica, koja je iz sela Doliće, vraćala se s mora, a vozio je otac Edit. Kako se nezvanično saznaje od izvora bliskih istrazi, izgleda da je Edit, koji je vozio celu noć, zaspao za volanom. 
Načelnih hirurgije u Novom Pazaru Kemal Brničanin rekao je za Informer da je na njegovo odeljenje prebačen vozač automobila sa teškim telesnim povredama.
– Dijagnostika je u toku, ali prema prvim procenama njegov život nije ugrožen, iako je reč o veoma teškim telesnim povredama – rekao je Brničanin za Informer.