Novi Pazar – Dres Novog Pazara ponovo će nositi Sead Hadžibulić i Kenan Ragipović, a u toku su pregovori sa Emirom Lotincem.
“Ovaj klub je uvek bio deo mene, a draže mi je što ću sad biti tu nego za vreme superligaških vojevanja. Pogotovo jer je tu Ćerim Šemsović. Biće teško zbog svih dešavanja iz prošlosti, kada je klub razoren. Sada dolaze pravi ljudi i verujem da ćemo zajedničkim snagama da vratimo publiku na tribine. Težak je povratak u elitu, treba da se sklopi mnogo kockica, ali najbitnije je da krenemo s radom”, ocenio je Hadžibulić.
Osim pomenutih igrača, današnoj prozivci prisustvovali su golmani Goran Vukliš, Jasmin Koč i Pavle Nićiforović, kao i igrači odbrane Lazar Pajović, Mirsad Brunčević, Denis Biševac, Ervin Kačar, Ibrahim Arifović, Ermin Ibrahimović, Luka Šarac i Nemanja Biorac.
Živkoviću su se javili i igrači sredine terena Irfan Vusljanin, Mehmed Avdić, Faruk Bihorac, Sadin Smajović, Emir Hazirović, Amel Lakota, Ensar Bajramlić i Mirza Delimeđac, te napadači Admir Kecap, Jovan Mihajlović i Amsal Murić.