Novi Pazar – Nakon najvećeg debakla u istoriji fudbala u Sandžaku, uprava sa gradskog stadiona izdala je sledeće saopštenje.

“Borili smo se do poslednjeg trenutka, verujući u svoju ekipu, ali bilo je teško izboriti se u ligi gde su se stvari uglavnom dešavale van terena, posebno u završnici. Nažalost, časnim i sportskim ponašanjem na terenu i van njega, bilo je više nego očigledno da nismo imali nikakve šanse u toj neregularnoj borbi za opstanak”.
“Našim ispadanjem nije izgubio samo Novi Pazar, sa velikim brojem navijača zbog kojih se u svetu u igra fudbal, već i cela fudbalska organizacija u Srbiji”.
FKNP

4 KOMENTARA

  1. FSS u “saradnji” sa nesposobnom upravom fk Novi Pazar, izbacise klub iz super lige !

  2. Pazar treba da igra ligu u susednim zemljama, C. Gora, Bih, Kosovo …., tamo bi nas sigurno vise postovali i cenili !

  3. Niko izgubio nije zbog izlaska FK Novi Pazar iz super lige jer ta liga se naziva”super”samo sto je srbocetnicka liga i FK Novi Pazar nikada i nije trebao da se takmici u tim i takvim okolnostima gde vlada cetnistvo.FK Novi Pazar je doziveo najveci poraz kada nije pronadjen ni jedan igrac Musliman u gradu u kojem zivi preko 100.000 stanovnika a od toga 86% Muslimana vec su dovodjeni neki srbocetnicki igraci najnizeg kalibra koji ne zasluzuju da brane boje opstinskih ligasa.Otkad je stanje nacionalne strukture u FK 99% srbocetnika ja sam imao zelju da taj klub ispadne iz te vestacke tvorevine super jelen lige i na moju radost uslisena mi je zelja

Comments are closed.