Bezbednjaci Vučiću – Sredite policiju za 48 sati inače će nastati haos!

1
69

Bezbednosne službe upozorile su juče predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da mu preti najozbiljnija opasnost zbog haosa u srpskoj policiji i veza najviših funkcionera MUP-a sa mafijašima!

Prema saznanjima Informera premijeru Srbije jasno je stavljeno do znanja da ima “ne više od 48 sati” da sredi stanje u MUP-u ili bi mogao da prođe kao Zoran Đinđić 2003. godine!

– Moćnici iz policije i opasni kriminalci se plaše hapšenja i spremni su bukvalno na sve! Najpre su pokušali premijera da ucene montiranim optužbama protiv njegovog sina Danila, onda su učinili sve da zataškaju slučaj “Papaja”, a sada ničim izazvanim medijskim napadima na premijera Crne Gore zapravo šalju preteću poruku premijeru Srbije – kaže izvor iz Vlade ovog lista.
Podsetimo premijer Crne Gore Milo Đukanović upozorio je Aleksandra Vučića da “rukopis nekih natpisa beogradskih medija veoma liči na onaj iz 2003. godine”.

– Verujem da će moj kolega i prijatelj u Beogradu Aleksandar Vučić pravilno desifrovati rukopis koji veoma podsjeca na onaj iz 2003. godine – rekao je premijer Crne Gore.

Premijer Aleksandar Vučić zahavlio se Đukanoviću na upozorenju i rekao:

– Varaju se svi oni koji misle da će kroz različite bezbednosne strukture i probleme uspeti da sruše državu Srbiju i da pobede državne organe. Država je mnogo jača i u kratko vreme to ćete videti i sami.

(Telegraf.rs)

1 KOMENTAR

  1. Presednice Vlade u Vranju je stanje sto se tice kriminaliteta stabilno.Nacelnik uprave policijske je covek na mestu.Posten,hrabar,i odan poslu svaka mu cast na postignutim rezultatima strah i trepet je za kriminalce u Vranju i Pcinjskom okrugu.Velinovic S,je zaveo red nemamo govora samo hvala za tog policajcinu bog poziveo o njega i vas.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here