Vučić poručio Bošnjacima “Videćete koliko će investicija biti”

1
39

Novi Pazar – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić gostujući na televiziji “Pink” u emisiji “Teška reč” ponovio je da se odlično seća poruke koju je rekao građanima u Novom Pazaru i ponovio da je Ljajiću oduzeo glasove ali i ponovio rečenicu:
Ja Vas molim da budete strpljivi dve, tri godine i da vidite da li ćete više investicija imati sada kada sam ja tu u koga imate malo ili nikakvo poverenje, jer ja Rasimu ovde samo oduzimam glasove a ne donosim. I tada procenjujte. Ja mislim da ljude ne možete da varate da to ljudi prosto osete i vide bolje nego što reči mogu da iskažu” rekao je Vučić.

 

1 KOMENTAR

  1. Zapocnite ove godine eksproprijaciju za juzni deo Koridora 11 i nastavak revitalizacije magistralnog puta za Sjenicu u duzini od min. 10km. To ce biti najbolji dokaz da Nova vlada zeli brzi razvoj naseg kraja. Umesto izgradnje famozne termoelektrane, mi cemo sami naci investitore za proizvodnju zdrave hrane na zapustenoj ali cistoj Pesteri. Vidimo se u Dugoj Poljani na gradilistu. Akobogda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here