Muzika i sport dovode goste u Novi Pazar

2
73

Novi Pazar – U fokusu dvanaeste sednice Gradskog veća održane danas, bila je organizacija Međuopštinskih sportskih igara čiji je ovogodišnji domaćin grad Novi Pazar. Predsednik Skupštine MOSI i član Gradskog veća Seadetin Mujezinović istakao je da se tokom čevorodnevne manifestacije očekuju učesnici iz trideset četiri grada iz zemlje i okruženja, te brojni gosti.

„ Organizacioni odbor 51. MOSI igara i brojne komisije u okviru tog odbora imaće ozbiljan zadatak. Odluku o terminu održavanja igara treba da potvrdi Skupština MOSI, ali će najverovatnje biti upriličene od 6. do 10 avgusta ove godine. Grad Novi Pazar je poznat kao dobar domaćin. Očekujemo mnogo gostiju i sportista iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine“, rekao je Mujezinović.

Svaka od formiranih komisija baviće se različitim oblastima, kako bi Međuopštinske sportske igre ove godine u organizacionom smislu dale zadatak sledećem gradu domaćinu. Broj sportskih disciplina će, kako je najavljeno, biti veći nego ranije. Na Gradskom veću oformljene su sledeće komisije: Komisija za sportske objekte , Komisija za marketing i informisanje , Komisija za zdravstvo, Komisija za uređenje grada Novog Pazara, Komisija za bezbednost saobraćaja, Komisija za smeštaj i ishranu, Komisija za bezbednost, Komisija za redarstvo i prevoz, Komisija za doček gostiju i volontere, Komisija za ceremoniju i protokol, Komisija za finansije i Komisija za kulturno zabavni život.

Tokom trajanja MOSI 2014. biće organizovan i jubilarni deseti Muzički festival Stari grad, te se iz tog razloga u prvoj trećini avgusta u Novom Pazaru očekuje izuzetno veliki broj gostiju, koji će osim u sportskim nadmetanjima imati priliku da uživaju u vrhunskoj muzici.

Sandzakhaber / izvor: novipazar.rs

2 KOMENTARA

  1. Bolje bi bilo da se gradska uprava usredsredi na otvaranje novih radnih mesta i fabrika da narod ima od cega da zivi nego sto nas zamajavaju sa nekim “festivalima” i sportskim igrama!!

  2. KAKO DA NE!ZIVELO VAZDA SPORTA I LJEBA ILJI TI LJEBA I SPORTA A MUZIKU CE SE NACI KO CE ZASVIRATI NA CEMANE OVIM CEMBALISTIMA PAZARA.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here