Ko krpi udarne rupe u Novom Pazaru?

3
311

Novi Pazar – Udarne rupe na teritoriji Novog Pazara posle zimske sezone nisu popunjene. Građani se svakodnevno susreću sa popravkama svojih automobila zbog nesaniranih puteva.

 

Zvanično ove rupe treba da popuni AD Novi Pazar put koji održava regionalne i lokalne putne pravce na teritoriji Novog Pazara. Međutim one su i dalje tu a građani malo malo pa idu po zamenu spona, amortizera i drugih delova na svojim automobilima.

Na kraju prvomajske ulice u blizini skretanja za ulicu 7.juli ogromna je rupa, također ništa nije bolje ni na autobuskoj stanici a ako kojim slučajem idete od halimačke česme ka lugu i ne vidite da je rešetka propala možete da ostanete i bez točka.

Ima i onih rupa koje ostave nesavesni građani, puno je onih koji izvode radove razbijajući asvalt i ostavljajući rupe po putu! Po onoj nije samo da je meni lepo za druge me briga, ostaje nam da brojimo pare za delove dok se neko ne seti da udarne rupe u Novom Pazaru popuni.

3 KOMENTARA

  1. Ko je dužan milion evra Novi Pazar-putu je grad novi pazar.Da bar polovinu ove sume se uplati veliki broj ulica bi bile asfaltirate a ne zakrpljene.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here