Torcida i Ekstremi nezadovoljni upravom

1
71

Novi Pazar – Navijači Fk Novi Pazar na današnjoj utakmici tražili su smenu uprave ovog kluba. Najglasnije negovovanje bilo je protiv Generalnog Sekretara Međedovića.

Više stotina navijača “Ekstrema” i “Torcide” za vreme a i posle utakmice skandiralo je “uprava napolje” na gradskom stadionu u ovom gradu. Naime, navijači su nezadovoljni zbog loših rezultata u Ivanjici kao i današnjim rezultatom u Novom Pazaru.
Torcida i Ekstremi skandirali su i posle utakmice a moglo se čuti i negodovanje ispred prostorija samog kluba.
Novi Pazar odigrao je danas 2:2 sa Jagodinom na domaćem terenu. Dok su Plavi prethodnu utakmicu izgubili u Ivanjici.
I predsednik FK Novi Pazar Nedžad Dragolovčanin posle neodlaska navijača u Ivanjicu rekao je medijima da su navijači prevareni i da ne razume zašto se to desilo.
“Neko mora da bude pitan šta je ova prljava igra. Neću dozvoliti da neko omalovažava naš uspeh koji smo napravili” kazao je predsednik Plavih.

Kako će se završili u novopazarskom buretu baruta za sada se ne zna ali očigledno da stvari ne funkcionišu baš najbolje na relaciji predsednik – uprava – navijači.

1 KOMENTAR

  1. BRUKA da se ovako rasprodaju bodovi i to kod kuce ?!! Pogresna taktika i igranje nekih igraca koji NEZASLUZUJU dres Novog Pazara a par vrsnih igraca sedi na klupi (Ragipovic, Stevanovic,Jeftovic…) !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here