SDP – Ugljanin poziciju u Vladi koristio za zaštitu svojih kadrova!

2
54

Novi Pazar – Sandžačka demokratska partija je oduvek težila uspostavljanju pravne jednakosti za sve ljude, kako u Sandžaku tako i u Srbiji. Mi smatramo da je to jedan od bitnih preduslova za ekonomski oporavak i prosperitet. Ono što mi hoćemo je da i policija i tužilaštvo rade svoj posao pošteno i hrabro, da su isti aršini za sve i da nema povlašćenih i zaštićenih.

Zbog toga pozdravljamo početak istrage protiv čelnih ljudi opštine Tutin, kao i privođenje zamenika predsednika Opštine Saliha Hota, za kojeg je javna tajna da je umešan u mnogobrojne pronevere i finansijske malverzacije.

Kao što smo i govorili, Sulejman Ugljanin sada pokušava da pronađe alibi za svoje kriminalne i korupcionaške afere pričom o političkom progonu. Sada je postalo jasno da je svoju poziciju u Vladi koristio isključivo za prikrivanje i zaštitu onih koji su zaradili bogatstvo na leđima svog naroda, kojem su istovremeno, uz neverovatno licemerstvo, govorili da su upravo oni zaštitnici nacionalnih interesa Bošnjaka.

Ovo je samo vrh ledenog brega, tek treba da se ispitaju mnogo krupnije radnje i milionske cifre koje su umesto naših privrednika i poljoprivrednika završile u džepove Ugljaninovih partijskih drugova.

Sandžačka demokratska partija izražava punu podršku istražnim organima da ispitaju sve sumnjive radnje i pozivamo ih da ne podlegnu političkom pritisku već da Sandžaku obezbede pravnu jednakost i sigurnost. Kao društvo, kao zajednica i kao regija ne možemo ići napred dokle god pojedine strukture stoje iznad zakona, zaštićeni kao beli medvedi.

2 KOMENTARA

  1. Mozete da ga popusite, Sulju,meni, i Salihu, zajedno za ovim vasim Edinom Jusovicem, koji je ukrao kitu, onom mrtvom i nesrecnom sticeniku Doma starih u Tutinu…

  2. Ponovo i ponovo ponavljam nisam clan ni jedne partije ali… Zar vas komentar, odnosno clanak, ne lici na odhovaranje nekog djaka u petom razredu, koji nije ni procitao lekciju. Vi pominjete “bele medvede” pa samo u Pazaru ih ima toliko kad bi se oni racunali ove divne zivotinje nebi bile ugrozena i zasticena vrsta. kod nas su beli medvedi svi [cast izuzecima] oni koji su na drzavnim [citaj nasim] ledjima. Pa zar vam se nije desilo da u nekim ustanovama ni ulaz ne mozete da prodjete od belih medveda. Gospodo ako zelite da nam odrzite neku lekciju , molim vas, procitajte malo gradivo. pricajte nam malo o tim “belim medvedima” ali onako sire. zar oni i dan danas nisu tu oko nas, zar se i dan-danas ne razmnozavaju [doduse bespolnim putem], zar oni i sada nisu halapljivi kao i nekad [a cini se puno vise]. budite bar malo objektivni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here