Osveta – Ugljanin odneo kožnu garnituru iz vlade

2
82

BEOGRAD – Tadićevi fazoni.
Sulejman Ugljanin, lider Stranke demokratske akcije, neće biti deo nove vlade, a osim uramljenih fotografija porodice, rešio je da iz svoje kancelarije u Nemanjinoj 11 ponese i kožnu garnituru i sto! Ugljanin bi radije da svoj nameštaj pokloni deci uZvečanskoj nego da ga ostavi da se na njemu baškare političari, što je, ruku na srce, za svaku pohvalu.

Nije skupoceno

– Budući da Stranka demokratske akcije neće biti član vlade, ministar Ugljanin je odlučio da skupocenu kožnu garnituru sa stolom (njegovo privatno vlasništvo, lično ju je doneo iz Novog Pazara), a koja se od prvog dana ministrovog mandata nalazi u njegovom kabinetu u Nemanjinoj 11, pokloni Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj 52 – objašnjavaju u Ugljaninovom okruženju.

Kako saznajemo, reč je o plavoj kožnoj garnituri koja se sastoji od troseda, dvoseda i dve fotelje, kao i o drvenom klub-stočiću, ali, kako tvrdi naš izvor iz vlade, ništa od navedenog nije skupoceno.

– Tu garnituru je Ugljanin doneo kad je bio ministar bez portfelja u prethodnoj vladi, Cvetkovićevoj. To je obična kožna garnitura, ništa luksuzno i skupoceno. On je to doneo iz Novog Pazara, ali prvi put čujem da neko odnosi nameštaj iz svog kabineta – kaže Kurirov izvor iz Nemanjine 11. 

Garnitura je inače bila i kabinetu gradonačelnika dok je Ugljanin obnašao tu funkciju, kada ne Mirsad Đerlek došao na vlast 2008 godine, fotelja stolova ničega nije bilo sve  je to Ugljanin poneo za Beograd.

 

2 KOMENTARA

  1. SAD SE VIDI SAD SE ZNA DA SU SE SVI ONI STO SU SPOMINJALI NAKAKVU HOKLICU NISU BILI U PRAVU.NE RADI SE O HOKLJICI VEC O OVOM STO SE VIDI NA FOTKI.SULJTANU OD SANDZAKA DAJ DJECI KO STO SI NAUMIO,RECI CE TI HVALA A TI CES SA SVOJOM POSLUSNOM SVITOM PUT PAZARA U SVOJOJ REZIDENCIJI KOJU SI IZGRADIO NA MUFTE.

  2. A sada, kapu na koleno. Napravi sa Rizom Halimi poslanicki klub i pusti njega da prica jer je tvoj jezik otisao u provaliju zajedno sa nerealnim ambicijama.
    Nije dobro ako ne shvatis da i od goreg ima gore. Sta ako ti dalekobilo poniste legalizaciju Haram kuce, koju si uknjizio zbog zasluga za kradju glasova na referendumu za Ustav? Zato, nemoj koznu garnituru poklanjati Zvecanskoj u pola cene kao motokultivatore, nego izistine pokloni Starackom domu u Tutinu da bi imao gde da spavas kad se vratis iz Beograda akobogda zdravo i neveselo. Alahemanet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here