Nestali avion viđen na Maldivima, pokušavao da sleti na neku od pet pista u Indijskom okeanu!

0
60

Stanovnik ostrva Maldivi tvrdi da je pretprošle subote video nestali avion Malezija erlajnza!

– Nikad nisam video toliki avion u tako niskom letu iznad našeg ostrva. Bio je veliki kao džambo džet, bele boje s crvenim prugama – tvrdi stanovnik Maldiva.

On je, kao i još nekoliko desetaka ljudi, navodno pretprošle subote oko 6.15 sati ugledao veliki avion, za koji se sumnja da bi mogao biti nestali “boing 777” “Malezija erlajnza”. To je najnovija teorija u istrazi misterioznog nestanka aviona s 239 ljudi.

Službene potvrde još nema, no malezijski istražioci objavili su da su na simulatoru koji su našli u domu kapetana Zaharija Ahmada Šaha otkrili kako je pokušavao sletanje na pet pista u Indijskom okeanu.

– Jedna je na ostrvuu Dijego Garsia, tri u Indiji i Šri Lanki, a jedna na Maldivima – objavili su istražitelji i tako dodatno dali na težini navodnom svedočanstvu s Maldiva, s kojeg još nema potvrda kontrole leta o mogućem niskom preletu aviona.

Inače, potraga se proširila i na južni deo Indijskog okeana, a porodice nestalih putnika su u Pekingu najavile štrajk glađu. Zameraju malezijskim vlastima da im ne daju dovoljno informacija.

– Ovo više nema nikakvog smisla. Uvereni smo da nešto znaju, a ne žele nam reći. Neki od nas štrajkovaće glađu – rekao je jedan od rodbine nestalih.

Izvor: 24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here