Muković optužuje Ljajića za smenu direktora Doma u Tutinu

5
118

Novi Pazar – Predsednik Bošnjačke narodne stranke i poslanik sa liste SNS Mujo Muković optužio je danas predsednika SDP Rasima Ljajića da je kriv za smenu njegovih kadrova.
On je na konferenciji za novinare kazao da je tokom kampanje ova partija bila u medijskoj blokadi.
“Ljajić je sa funkcija u državnim ustanovama smenjivao naše članove i simpatizere” rekao je Muković.
Naime Mukovićev kadar Doma za nezbrinuta lica u Tutinu smenjen je u kampanji jer je za vreme njegovog mandata ova institucija više puta u negativnom kontekstu pominjana u medijima.
Naime radi se o više slučajeva korupcije, odsecanja polnih organa i  pokušaja samoubistava. Direktor nikada nije odgovarao za pomenuta dela.
Ljajić je na početku predizborne kampanje obećao da će biti smenjen direktor doma za nezbrinuta lica u Tutinu što se i desilo.

5 KOMENTARA

  1. Gospodo draga,kome sve ovo sto se desava medju nasim politicarima moze da bude jasno,a da nema borbe za prevlast I njihovebolje pozicije u drzavnim institucijama,u kontekstu svega?!Pa zar nisu Mukovic I Ljajic koalicioni partneri u okviru SNS,a secam se da su nekada,ne tako davno,bili zajedno u SDP?!Sta je ovo,kome narod da veruje,a svi se busaju u prsa kako su casni,posteni,brizni,a tek 2 dana nakon izbora oni demonstriraju silu I neslogu gde stignu I bave se nevaznim stvarima!Odjednom su nestale'sve pompezne price o reformama,borbi protiv korupcije,smanjenju nezaposlenosti,bitno je ko je koga smenio I ko je od koga mocniji!Uzas!
    Gospodine Vucicu,izvinite,svi se Vama obracamo kad je tesko,ali Vi ste jedini koji moze da spreci ovakve stvari u okrilju SNSa od strane ljudi koji se predstavljaju kao Vasi koalicioni partneri I koji su zahvaljujuci koaliciji sa Vama ostali na vlasti!

  2. Svaka cast Muju na ovome. Covek je prvi prepoznao evropski put SNS-a sa Vucicem i ostao je dosledan svom bosnjackom korpusu, a nije se kao neka ulizica prodao i glumeo veceg srbina od samih srba, a da pritom nista ne ucini za svoj narod.

  3. – Smijenjena jedna bitanga Doma z alica mentalno ometena u razvoju,a dovedena jos veca bitanga. Upravo zato,sto Ljajic tu postavlja,bez ikakve osnove,svoje bitange…upravo zato i prolazi u Tuitinu kako prolazi…Pa tamo gdje izadje preko 15.000 Bosnjaka na izborima,on dobije glasove njih 500-600….rodjaci i familije tih radnika tog Doma…i nista vise. Bitanga jedan,bitanga i olos ovaj drugi. Sve su to ista g.ovna.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here