Mujović – naoružani vandali Jahije Fehratovića došli da remete mir – video

4
357

Novi Pazar – Sjenica – Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović izjavio je juče da su naoružana lica iz Novog Pazara daošla da remete mir, uznemiravaju majke i sestre na sjeničkom korzou ali i da je došao kako bi se izbegli neredi jer su građani počeli da se samoorganizuju kako bi odbranili svoju braću, majke i sestre od huligana Jahije Fehratovića.

Mujović je povodom incidenta kazao da je razgovarao sa predsednikom BDZ Sandžaka koji je u koaliciji sa LDP u više navrata ali da su oni na mestima koja nisu predviđena za kačenje zastava okačili svoje i pritom nisu hteli da plate ono što je zakonska odredba.
“Došla je grupa od oko 50 naoružanih vandala iz Novog Pazara predvođeni sa predsednikom BDZ Jahijom Fehratovićem” rekao je Mujović.
Predsednik opštine Sjenica podvukao je da Jedino plakate BDZ stoje po Sjenici a da su sve druge pocepane.
“Ja sam kao predsednik opštine došao što je moja zakonska obaveza da sprečim incidente do kojih hvala Bogu nije došlo. U jeko gradskog korzoa koji je bio u gradu vandali su se peli po stubovima stavljali zastave, provocirali mlade ljude, dobacivali majkama, sestrama i devojkama tako da su mnogi Sjeničaci iritirani tim počeli da se samoorganizuju”.

Sa druge strane predstavnici Zukorlićeve liste tvrde da im je Mujović pretio smrću „SDA Sandžaka nastavlja sa napadom na Bošnjake. Incident koji se dogodio pre neku noć u centru Sjenice ne može proći nekažnjeno“ – poručili su predstavnici BDZ Sandžaka na konferenciji koja je održana juče u kancelariji Opštinskog odbora BDZ Sandžaka u Sjenici.

Reklame bi džabe
Reklame bi džabe

Na konferenciji se obratio predsjednik BDZ Sandžaka dr. Jahja Fehratović koji je kazao da su upućeni pozivi nadlježnim državnim organima da ispitaju sinoćnji događaj, čiji je inicijator bio prvi čovjek Sjenice Hazbo Mujović. Do incidenta je došlo prilikom postavljanja promotivnog materijala na ulicama Sjenice, kada su pripadnici SDA Sandžaka verbalno nasrnuli na članove BDZ Sandžaka, koji su tom prilikom postavljali zastave stranke na stubovima.

„Podnijeli smo krivične prijave protiv odgovornih lica za incident koji se dogodio sinoć. Ovo nije prvi put da se u Sjenici napadaju članovi BDZ Sandžaka. SDA Sandžaka gubi svoj kredibilitet i nastavlja sa starim metodama, nasrtajem na naše članove i simpatizere. Smatramo da imamo ista prava kao i naši neistomišljenici kada je u pitanju promocija stranke. Predsjednik općine Sjenica Hazbo Mujović prijetio je članovima naše partije i to ne može proći nekažnjeno“, zaključio je Fehratović.

 

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here