Memić upitao SDA – Gde Vam je četvrti poslanik ?

1
106

Novi Pazar – Predsednik gradskog odbora SDP Husein Memić rekao je da su meštani novopazarskog naselja Mur prevareni od strane SDA i da su zloupotrebljene emocije meštana.
Memić je kazao da je SDA lagala birače u ovom naselju da im treba još 1000 glasova da osvoje četvrti mandat i da su meštani naseli na još jednu prevaru.
Išli su po kućama i molili i kumili ljude da glasaju za njih, pričali su da im treba određeni broj glasova za četvrti mandat a da koaliciji Vučić – Ljajić ne treba ništa. Građani su naseli na još jednu laž! Oni će morati da objasne svim građanima Mura sa kojim će se susresti na ulici zašto su ih lagali kada su govorili da im treba određeni broj glasova za četvrti mandat”
Memić je podsetio da je SDP čak i poboljšao rezultat u ovoj biračkoj jedinici a meštane naselja je upitao “kakva je njihova korist od SDA”
“Meštani ovog naselja nemaju nikakvu korist od SDA, korist od njih ima samo jedan čovek a oni dobro znaju koji je obilazio kuće i lagao ih”.
Naša kampanja se nije zasnivala na lažima nismo varali ljude. Tamo gde su bili nerealni zahtevi mi smo govorili šta može da se uradi a šta ne može zaključio je predsednik gradskog odbora SDP.

1 KOMENTAR

  1. Vi ste samo pobedu SNSa prisvojili I predstavili kao svoj uspeh!Ma svi se vi bavite borbom za svoje fotelje,a naroda se setite samo za izbore u nadi da mozete da I'm ispirate mozgove bajkama I obecanjima o nekom boljem zivotu koji ce sa vama I uz vas dobiti!Davno proslo vreme!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here