Ljajić: SNS prvi, ne zna se ko će biti drugi

1
70

– Ovi izbori su najneizvesniji do sada jer ne zna ko će zauzeti drugu poziciju ili uspeti da preskoči cenzus – kaže lider SDPS

Rasim Ljajić, lider Socijalno demokratske partije Srbije (SDPS) kaže da su predstojeći izbori najneizvesniji do sada, jer je nepoznato koliko će partija biti potrebno koaliciji oko SNS, kao što se ne zna ko će zauzeti drugu poziciju ili uspeti da preskoči cenzus

Ljajić je rekao, da se neće on, kao manjinski partner pitati s kim će biti u vladi i da je logično da Srpska napredna stranka (SNS) pregovara o tome.

Ljajić je naveo da da bi, kada bi imao moć, zabranio da se obavljaju istraživanja javnog mnjenja o izborima, jer su kontraproduktivna.

Za sprovođenje reformi neophodna je jaka vlada sa velikom podrškom, kaže Ljajić i dodaje da ne može on da sprovodi reforme sa četiri-pet odsto pdorške.

Lider SDPS smatra da “SNS ima šansu, Vučić sad ima šansu“.

– Na njima je da to sada iskoriste, jer što vam vredi popularnost, ako je ne stavite u funkciju reformi – rekao je Ljajić.

On je dodao da je logično da će Vučić sa više od 40 odsto podrške te reforme lakše da sprovede.

 

1 KOMENTAR

  1. E pa Rasime sada znas I ko je drugi,treci,itd,samo ne znam zasto ti je to bilo toliko vazno,kad su svi znali I ocekivali ovakve izborne rezultate SNSa I gosp.Vucica,pa I ti si valjda sa njma,mada su mi jos svezi izbori iz 2012. pa ponekad pomislim da si sa Tadicem!Drugi ti je Dacic,tako da ne moras da brines,jer je on tvoj stari partner posebno pojedinci iz SPSa u N. Pazaru!Dakle,ne beri brigu sve je po starom I uzivaj !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here