Ljajić dosledno – nije bio na Vladi jer je došao Ugljanin – video

4
238

Beograd – Predsednik SDP Rasim Ljajić nije danas prisustvovao sednici tehničke Vlade Srbije jer je na nju došao Sulejman Ugljanin.

Umesto Ljajića na sednici Vlade bila je Tatjana Matić državna sekretarka u ministarstvu telekomunikacija koja je ujedno i njegova zamenica.

Podsetimo Ljajić je zbog Ugljaninovih optužbi u predizbornoj kampanji kazao da neće sedeti u istoj prostoriji gde sedi Ugljanin. On je takođe rekao da neće raditi u Vladi u kojoj bude Ugljanin tačnije neće obnašati funkcije.

4 KOMENTARA

  1. gospodin mr vucicu nemoj ko boga te molim da u vladu primas ljude nesposobne kadrove bio sam na zavrsnoj konvenciji i pazljivo slusao sve aktere ta noc je u pazaru bila posebna za normalne ljude taj covek se hvali da je on zaustavio donaciju 4.000 000eu za izgradnju bolnice u novom pazaru ustanovu decja zastita naziva cumez-wc proterava nacelnika policije i policiju sudije javne tuzioce pomocnike on nezna vise sta prica samo masta da je on glavni vas je prikazao kao loseg coveka i zasto ga forsirate u cemu je fora i poenta upropastio je sa svojim saradnicima novi pazar 11 miliona eura duga je ostavio on treba da ide kod javnog tuzioca zajedno sa svojim saradnicima da se ispitaju dze su i zasta su potrosili toliki novac zato vas molim ako on udze u vladu kuku nama on treba da bude stomatolog jer je za to zavrsio skolu i da prestane da se bavi tzv politikom jer srbija grca u problemima trebaju joj pametni skolovani kadrovi koji imaju rezultate iza sebe prave rezultate a on ne poseduje ama bas nista dze ti je narod nepismen lako ti je vladat jedne veceri na rtv novi pazar taj gospodin se obratio sa sledecim recima sutra kupuje opstina novi pazar preduzece sandzaktrans i zahvaljujese sto niko nece iz pazara da ide za beograd da licitira i da dize cenu sutra dan njegov izaslanik dize jednom onu palicu na licitaciji da se slaze sa pocetnom cenom kad je bilo da digne drugi put on cuti ruke mu na stolu do njega tzv izraelac kupi sandzaktrans za oko 900 000eura a samo autobuska stanica vredi 2-3 miliona eura pitam se kako je to moguce proverite moju pricu 100%istina razmislite koga primate u vladu mi treba da idemo napred a ne u rikverc srecno

  2. Velika steta. Kao da se bez Ljajica ne moze, ili je on samo umislio da bez njega ne moze. Hehehe. Mora da je bilo divno na sednici Vlade.

  3. Ako ga ne budu zvali u vladu, on ce sam doci na motokultivatoru sa rotacijom i razapnuce plastenik, sto mu je pretekao tj. nije imao kome da ga pokloni u pola cene.On moze i pouzdano zna sam da zovne Vucica kao sto je znao da zovne Erdogana da zaustavi 4,5 miliona donacije za bolnicu. Sevap je nasmejati ostale clanove vlade ali ne smes biti ismejan,jer opet si nas da si ne znam kakav. Zato sedi u klupu 4 godine do penzije pa onda u Miscice kod pobratima Save da gajis veliko zelje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here