Ekskluzivno – Nova Vlada bez Ugljanina!

2
126
Ugljanin-foto screenshot

Nova Vlada biće formirana bez SDA Sulejmana Ugljanina ekskluzivno saznaje Sandžakahaber iz dobro obaveštenih izvora.

Naime Ugljanin nije potreban za formiranje Vlade, nema čime da ucenjuje pa će tako ostati bez ministarstva, kancelarije za održivi razvoj u Novom Pazaru ali i brojnih drugih funkcija tvrdi naš izvor.

Naš izvor dodaje da se prljava kampanja Ugljanina i njegovih saradnika protiv Aleksandra Vučića i Rasima Ljajića obila o glavu SDA. Ali i da zloupotrebe sredstava kancelarije za razvoj i podela plastenika i drugih poljoprivrednih dobara koju je vršilo Ugljaninovo ministarstvo neće ostati nekažnjeni što je u kampanji i najavio ministar pravde Nikola Selaković u poseti Pešteru.
Naime ni Riza Haljimi neće sa Ugljaninom da pravi poslanički klub u skupštini Srbije tako da će SDA ostati bez poslaničkog kluba.
Ugljaninove pristalice su meštanima novopazarskog naselja Mur govorili da im fali još malo glasova da bi osvojili četvrti poslanički mandat međutim to se nije desilo jer im je falilo još 8000 glasova pa su meštani Mura još jednom prevareni od strane SDA.

2 KOMENTARA

  1. Pada mi u oci recenica u kojoj se kaze da ne moze u Vladu,jer nema cime da ucenjuje!Da li to znaci da ce Vladu sacinjavati oni sa dobrim ucenjivackim sposobnostima I potencijalima?Nekako nas skola,porodica,drustvo uce da je ucena losa osobina,a misli I da je uceljivanje krivicno delo!Ne daj Boze da, nam Vladu cine ucenjivaci,niti ce gosp.Vucic to dozvoliti!To je mozda moglo do sada da funkcionise,ali sada kad je narod izglasaoSNS I Vucica za glavne nosioce vlasti u zemlji,izmedju ostalog I da bi se sto efikasnije obracunali sa kriminalom koji obuhvata I ucenu I ucenjivace u bilo kom segmentu zivota!Sasvim druga prica je da li je neko pokazao dobre rezultate u svom radu I da li ima kapacitet I kvalitet da se nosi sa obavezama koje cekaju Vladu u narednom periodu I duboko verujem da ce to od strane gosp.Vucica biti jedini kriterijum,a I drustvu u celini se isplati da ima Vladu sacinjenu od takvih pojedinaca-predstavnika odredjenih partija,izabranih vecinskom voljom naroda Srbije!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here