Dodik poslao 800.000 plakata protiv Vučića i koalicije oko SNS!

1
89
nije ga zagrlio

Banja Luka – Predizborna kampanja “prelila se” u Republiku Srpsku, gde Milorada Dodika optužuju da pomaže Borisa Tadića, a na štetu SNS i Aleksandra Vučića.

Iako su ti navodi već demantovani iz Dodikovog kabineta, polemika se ne stišava, a najnovije reagovanje došlo je od predsednika ogranka SNS u Srpskoj, Hadži Jovana Mitrovića, koji ocenujuje da vlast u Banjaluci preko opozicionih partija u Srbiji zapravo pokušava da zaustavi borbu protiv kriminala i korupcije u Srpskoj.“Ni manje, ni više nego 800.000 plakata koji su isporučeni iz Republike Srpske prema ovoj političkoj opciji samo sa jednim ciljem – da potpomognu opozicione partije u Srbiji da SNS ne bi došao do mogućnosti da se izbori sa kriminalom koji je uvezan sa Republikom Srpskom i BiH”, rekao je Mitrović.

Optužbe opozicionih stranaka u Srpskoj na Dodikov račun počele su kada je lider DSS-a Vojislav Koštunica boravio u Andrićgradu, gde su mu domaćini bili reditelj Emir Kusturica i predsednik Srpske.

1 KOMENTAR

  1. Zasto se Dodik tako ponasa je svakako za malo opsezniju analizu,ali prvo sto mi pada na pamet je njegova privrzenost B.Tadicu,kao I poklic na jednom od predhodnih predizbornih kampanja,kada je Tadic zario I palio regionom,a koji otprilike govori o tome kako je Tadicu lako jer ima Rasima I da bi njemu(Dodiku) tekodje bilo lako da u Bosni ima jednog Rasima!Tom izjavom namece brojna pitanja,a meni je pitanje svih pitanja zasto Bosna nema svoga Rasima?!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here