BDZ – Plaćenik Muamera Zukorlića nožem ubo kandidata za poslanika BDZ Emir Elfić u Prijepolju!

3
504

Novi Pazar – Prijepolje –  Prijepoljski huligan Sead Memović, kojeg plaća Muamer Zukorlić preko svojeg poslušnika Samira Tandira, danas je ispred prostorija Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) u Prijepolju napao i nožem povrijedio kandidata za narodnog poslanika LISTE NACIONALNIH ZAJEDNICA – Emir Elfić i aktivistu BDZ-a Nedžada Kahrovića.

d47dcf0fe58c46c62c6bb320f412093f2a3d57772b84556e793b035188938638

Sead Memović, koji je od ranije poznat policiji, zajedno sa pomagačima je sinoć negdje iza ponoći isjekao bilbord BDZ-a koji stoji ispred prostorija stranke. Ovaj napad na imovinu Bošnjačke demokratske zajednice uredno je prijavljen policiji, ali to nije spriječilo ove huligane da nasrnu na život aktiviste naše stranke.
Zukorlić, Fehratović, Tandir i sve retrogradne snage koje ih podržavaju i koji žele Bošnjake da drže u mraku nalaze se u panici i strahu od BDZ-a, nadolazeće političke snage koja Bošnjacima nudi drugačiji politički koncept i ambijent u borbi za ostvarivanje prava.

unnamed (4)
Bošnjačka demokratska zajednica je i ranije upozoravala na sve kriminalne radnje ove grupe, na falsifikate, prijetnje, laži i obmane. Tražimo od policije i nadležnih organa da u ovom i svakom drugom slučaju kršenja zakona hitno reaguju i počinioce privedu pravdi.

Onima koji misle da će nas ovim napadima zaplašiti, poručijemo da nas samo jačaju u ubjeđenju da istrajemo na putu kojim smo krenuli.
Ovo je ključni momenat da se Bošnjaci odrede na martovskim izborima, da li žele svoju podršku da daju kriminalcima koji vrše torturu nad sopstvenim građanima, koji prijetnjama i napadima pokušavaju da suzbijaju svakog ko drugačije misli, ili će svojim glasom podržati perspektivu i neophodne promjene koje nudi BDZ-Emir Elfić sa LISTOM NACIONALNIH ZAJEDNICA!

informativna služba BDZ

3 KOMENTARA

  1. Mihajlo, Jana, Zora, Andjelija – tako Ceda Jovanovic nabraja svoju djecu u svom spotu. Nigdje ne pominje Muamera a Muamer i njegovi odlucili da mu daju svoj glas. Glas za 4 je glas za Mihajla…

  2. Svi mi dobro znamo ko su do juče bili svi ti koji trče oko Tandira, i Adis Memović-Lizo, Sapko Aljović-Trupac, Sead Memović-Jose Lezibilović…
    Nadimci po kojima ih ljudi znaju su oni koje su im nadenuli još odavno. Ali ipak govore mnogo i ukazuju na pravu sliku o njima.
    Oni koji su do juče krali računare u srednjim školama, koji imaju bezbroj prekršaja, dana u zatvoru, koji se u lokalnim kafićima opijaju a sve “u ime Allaha” su ti koji ruše kredibilitet Bošnjacima jer se predstavljaju kao takvi i kriju se iza imena Bošnjačke “zajednice”.
    Sramno!!! A o Tandiru da i ne govorim! Nalet ih bilo!

  3. Zukorlić pokušava po svaku cenu da dobije glasove, musliman ne sme ugroziti život drugog čoveka ni pod kojim uslovima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here