Zukorliću nekad bilo vrijeme a sad mu je vreme

9
373
Zukorlic-vrijeme je

Novi Pazar – Muamer Zukorlić i Čedomir Jovanović zajedno idu u kampanju pod sloganom VREME JE ZA LDP. Osim što se nigdje ne pominju Bošnjaci i Sandžak, pa ni Zukorlićeva partija, ovaj slogan je osmišljen i napisan na književnom srpskom jeziku. A Bošnjaci i bosanski jezik, očigledno su Zukorliću malo važni i na posljednjem mjestu u životu.
photoSjetimo se ranijih kampanja i javnih nastupa Muamera Zukorlića, kada je “osvješćivao” narod i isticao važnost upotrebe bosanskog jezika. Zbog asimilacije koju su bošnjaci peživjeli tokom pola vijeka komunizma, u realno teškim uslovima očuvanja sopstvenog identiteta, izgubili su kontakt sa svojim maternjim jezikom. Ismijavao se Zukorlić sa onima koji izgovaraju SREDA a ne SRIJEDA, MLEKO a ne MLIJEKO, ČOVEK a ne ČOVJEK. Danas isti taj Zukorlić poziva i kaže da nije VRIJEME nego je VREME, i to VREME za šta, kako nas ubjeđuje VREME ZA LDP.

vreme je-ldp
vreme je-ldp

Je li došlo VREME da Zukorlić poljubi beogradski prag od kojeg je izazivao gađenje svim Bošnjacima?
Je li došlo VREME da se i u Sandžaku organizuje parada ponosa uz podršku Islamske zajednice?
Je li došlo VREME da se gaze principi vjere zbog pohlepe jednog čovjeka?
Je li došlo VREME da pišman hodže idu u Parlament, poslije haosa kojeg su napravili u Islamskoj zajednici?
Je li došlo VREME da se izbriše VRIJEME pa da narod natovari neko novo BREME???

9 KOMENTARA

  1. Ma Zukorlic je naj nedosledniji insan… svi se secamo toga kad je ismijavao Ljajica sto je na tudjoj listi a evo sad on kopita njega… Hvala bogu te su mu pale maske pa narod vidi da je u stanju verske peincipe da pogazi zarad ovozemaljske polizicke vlasti! U zraku se oseca kakvu ce katastrofu da dozivi u Sandzaku na ovim izborima….

  2. sto bi reko sojic << kako klevecu<< a samo hteli da izjednacimo hodze sa popovima i stvarno sta je kacavenda bolji od hajra tutica il reska plojovica il recimo pahomije od mustafe fetica il dudica

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here