Vučić: Tajkunskim novcem protiv nas

0
48

BEOGRAD – Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da su uz pomoć tajkunskih para u predizbornoj kampanji protiv naprednjaka ujedinjeni svi oni koji žele da zaustave promene u Srbiji.

“Sve što sam govorio, kako će se ujedinjavati ljudi i protiv stranke koju vodim i protiv mene lično, to se dešava, od različitih analitičara, preko medija i mnogih drugih i nije ništa neočekivano, ali, ne sekiram se mnogo zbog toga”, rekao je Vučih.

“Zato sam danas izašao, između ostalog, pred vas da vam pokažem da nemam nikakav strah od činjenice da je verovatnije da ćemo izgubiti izbore za mesec dana, nego da ćemo ih dobiti“, rekao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

On je odbcio špekulacije o bilo kakavbim koalicionim dogovorima SNS sa drugim strankama:
“Što se tiče koalicije, slušam svaki dan kako neko neće i neko hoće sa nama u koaliciju – nikome nismo takvu koaliciju ni ponudili, ni sa kim nismo ni razgovarali”, rekao je Vučić.

Vučih je ponovio i da nikoga nije ni zvao u koaliciju: “Čudim kako se svaki dan zaklinju da sa nama neće u koalicju, a, verujte, ja ih nisam ni pozvao u koaliciju i sad svaki dan ja moram da objašnjavam – izvinite, gde nećete, nisam vas zvao”.

On je ocenio i da iza svaga stoji novac tajkuna:
“Ali, šta da radimo.. oko svega toga se pokazuje ono o čemu sam govorio, kako se svi, bez obzira na međusobne razlike, ujedinjuju da bi zaustavili promene i da bi pokušali stvari da vrate na staro, uz mnogo tajkunskog novca i kroz različite medije”. 

“Imamo i novoosnovane medije koji se jedino bave mojim privatnim životom i najbrutalnijim izmišljotinama. Ja ih molim da to nastave, jer će mi umnogome olakašati posao”, zaklučio je on.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here