Rekli mu da ima još 6 meseci života, evo kako ih je iskoristio!

0
79

U aprilu 2013. Krisu Prajsu iz Velsa otkrili su rak na jetri i plućima i rekli da ima još šest meseci života. Kris nije želeo da gubi vreme.

Kris i Keri (29) poznavali su se još od tinejdžerskog doba, a u januaru 2012. godine počeli su da žive zajedno.

Tri meseca posle Krisu je dijagnostikovan prvi rak, rak jednjaka, pa su mu morali odstraniti deo želuca nakon što se rak proširio.

Neko vreme je sve bilo u redu, ali u aprilu 2013. nalazi su otkrili i rak na jetri i plućima. Rekli su mu da mu je ostalo još šest meseci te kako svoj život može da produži hemoterapijom.

Nakon toga Kris nije želeo da gubi vreme pa je zaprosio svoju devojku Keri. Ubrzo nakon venčanja odveo je Keri i njeno četvoro dece u pariški Diznilend u kojem su se, kako su ispričali lokalnim medijima koji su pratili njihovu priču, ludo proveli.

– Planirali smo jednom da otputujemo u Diznilend, no kada je Kris saznao za bolest, odmah smo rezervisali sve – rekla je Keri kojoj je Prajs kupio dizajnirane cipele i torbu koju je oduvek želela, a za rođendan ju je hteo odvesti u Las Vegas.

Nekoliko nedelja posle otišli su u Njujork na romantično putovanje.

– Kada bi ga moja ljubav mogla spasiti, živeo bi večno – izjavila je 29-godišnja Keri, prenosi “The Huffington Post”.

– Toliko toga ugurali smo u tako malo zajedničkog vremena koje smo imali – rekla je Prajsova.

Kris, koji je želeo da usreći svoju ženu, umro je prošlog meseca na Kerinim rukama.

– Bolest ga je naterala da živi u trenutku, a mene je naučio da radim to isto. Bio je toliko pozitivan i nikada nije govorio o umiranju, samo je želeo da mene i decu vidi srećne – ispričala je.

sandzakhaber / Izvor: Alo!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here