Ljajić – Oni koji nas nazivaju izdajnicima ne vade se iz Beograda tražeći koalicione partnere.

2
72

Novi Pazar – Predsednik SDP Rasim Ljajić osvrnuo se danas na trenutno političko stanje u Sandžaku i kazao da  ‘’Oni koji su nas nazvali izdajnicima jer sklapamo koalicije sa strankama iz Beograda, sada iz Beograda ne izlaze tražeći koalicione partnere’’

Osnivač i predsednik SDP-a Rasim Ljajić izrazio je uverenje da će građani glasati za koaliciju koja će biti stožer buduće Vlade i koja će, kako je naglasio, uraditi mnogo za Sandžak i Novi Pazar u pogledu infrastrukturnih projekata i zapošljavanja mladih ljudi u ovom regionu.

’’Mi imamo jasan cilj i jasnu politiku i kao što vidite prvi krećemo sa predizbornom kampanjom. Želimo da u kampanji više govorimo o sebi a manje o drugima. Ubedljivo smo najači i nema razloga da se takmičimo u iznošenju prljavog veša sa nekima koji su daleko slabiji od nas u svakom pogledu i verujemo da će građani Sandžaka to takođe prepoznati’’ rekao je Ljajić.

2 KOMENTARA

  1. Potrosise grdne pare placajuci skupe hotele za spavanje,kakobise odmorili preko noci,jer ceo dan provode po hodnicima stranki cekajuci dabise neko smilovao da ih primi.Ali uzalud nece ih niko! Tako i treba.RASIME Do POBEDE.INSALL AKOBOGDA?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here