Ljajić – Džinsi će zaposliti 400 radnika u Novom Pazaru

2
309

Novi Pazar – Predsednik SDP Rasim Ljajić i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović posetili su fabriku Džinsi u Leskovcu koja zapošljava 330 radnika. Turska kompanija Džinsi svojim biznis planom predviđa ulaganje u Novi Pazar i otvaranje 400 radnih mesta.

3
Direktor ovog preduzeća Taner kazao je da ovo preduzeće planira ulaganje u Novi Pazar i zapošljenje 400 radnika međutim zbog neodgovornosti prethodnog ministra privrede ova investicija još nije realizovana ali da će u najskorijem vremenskom periodu sprovesti investiciju u Novi Pazar.

l1
Ljajić je kazao da je ova kompanija primer kako treba da se radi i da se privlače investicije, on je podsetio da je prethodni ministar privrede obećao subvencije ali da njegov zamenik nije ispoštovao obećanje.
“Mi ćemo tu nepravdu ispraviti, kako bi ulagač zaposlio svih 760 radnika ove, plus dodatnih 400 radnika u Novom Pazaru kako je predviđeno njhovim biznis planom. U svakom slučaju želimo da istaknemo ovakve pozitivne primere inostranih ulaganja ali i da istaknemo˘i negativnosti tamo gde država treba drugačije da se ponaša da budemo brži i efikasniji kako bi privukli i druge strane ulagače”.

Untitled-1 copy

2 KOMENTARA

  1. Gospodo iz Sandzak habera znate li da je cenzura nedemokratski cin!Samo vi brisite komentare koji vam se,ne znam zasto ne dopadaju,verovatno sto iznose istinu,a istina je neprihvatljiva kategirija kad se zeli nesto predstaviti kako nije.
    Dakle istina je da je Meho Mahmutovic obecao javno preko RTV u decembru prosle godine,a sto se lako da proveriti,da ce Dzinsi do kraja 2013. god.zaposliti 1000 radnika u obnovljenim halama HK,cak je za njihove potrbe uradjena preparcelacija zemljista u rekordnim roku,ali umesto investitora dosao je u oktobru stecajni upravnik koji sada raspolaze celokupnom imovinom koja uopste nije mala.
    Mozda je stacaj precica za investitore ,ne znam,nisam ekspert,samo sam obicni radnik koji zeli da dodju investitori I uposle radnike,ali stvarno,a ne da se pred svake izbore daju obecanja kao sarene laze.Kad god dosli-dobrodosli,ali da zaposle 400 radnika!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here