Lista nacionalnih zajednica-Emir Elfić u petak predaje listu

2
386
Emir Elfic BDZ

Novi Pazar- Rok za podnošenje kandidatura RIK-u za predstojeće izbore ističe u petak u ponoć, a još najmanje pet partija i koalicija prikuplja potpise i priprema završnu dokumentaciju.

Za ulazak u izbornu trku potrebno je sakupiti najmanje 10.000 potpisa, što je za manje stranke veliki zalogaj. Uprkos tome, u petak će listu sigurno predati ministar privrede u ostavci Saša Radulović, koji predvodi pokret „Dosta je bilo“, „Lista nacionalnih zajednica-Emir Elfić“ koju čini pet manjinskih stranaka i vlaška stranka „Nijedan od ponuđenih odgovora“.

Neophodnu dokumentaciju još prikupljaju Partija za demokratsko delovanje Rize Halimija i SNP „1389“. Ukoliko svi predaju papire, na izbornom listiću bi trebalo da se nađe 17 „ponuda“ za građane, odnosno jedna manje nego na izborima 2012.

„Lista nacionalnih zajednica-Emir Elfić“ kompletira dokumentaciju.

– Sakupili smo dovoljno potpisa, ali čekamo još neki materijal.  Listu ćemo predati u petak – kaže poslanik Emir Elfić, koji predvodi pet manjinskih stranaka.

Izvor: Večernje Novosti

 

2 KOMENTARA

 1. Hajde neka je hairli. Da i mi Bošnjaci Sandžaklije imamo za koga da glasamo Suljo je dojadio, a ovi Zukorlićevi gejevi na glavu se popeše

 2. Emire neka ti je hairli od srca ti cestitam na hrabrosti,upornosti,istrajnosti.
  BDZ DO POBEDE!
  Glasacu te jer si:
  Pametan,posten,vrijedan,skroman,obrazovan,iskren.
  Ali nemoj da se uzohlis kao tvoji protivnici jer Allah dzs. nagradjuje iskrene i ustrajne a ponizava ohole kao sto je ovog sto se sa pederima zblizio!
  Imas dobru ekipu oko sebe,samo tako svi nastavite Allah vam bio na pomoci!!!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here