Kako SDA zloupotrebljava sredstva Vlade Srbije za dodelu Junica u Sjenici – video

1
110

Novi Pazar – Mnogo je špekulacija o zlozpotrebama SDA i kancelarije koju predvodi Sulejman Ugljanin prethodnih pet godina. Audio snimak koji objavljujemo do tančina raskrinkava kako SDA nepravedno i zloupotrebama deli Junice koje dodeljuje Vlada republike Srbije i tako poštene građane koji imaju više bodova ostavlja bez donacija a sredstva dobijaju “zasluženi”.
Audio sinmak na kojem govori predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović na komisiji za dodelu junica i kaže da junice neće dobiti oni koji imaju dovoljno bodova već oni koji su zaslužni u nekom prethodnom periodu.

Junice su podeljene u četvrtak kada je u Sjenici pijačni dan i kako nezvanično saznajemo odmah su završile na stočnoj pijaci u Sjenici.

1 KOMENTAR

  1. Korupcija je veliko zlo nasega drustva I treba je pored bezpostedne borbe,isticati I ukazivati na pojedince koji su korumpirani!Najveca nevolja je to,sto gradjani vide,a nasi politicari misle da smo mi fikusi,da svaka politicka partija nerealno upire prstom na one konkurentske,ne videci pri tom korupciju u sopstvenim partijama,a vrlo cesto I zaboravljajuci sta su sami u medijima govorili o korumpiranim pojedincima iz svojih redova!Malo vise objektivnosti I realnosti mnoge probleme bi ucinila lakse resivim,naravno,pod uslovom da problem zeli da se resi!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here