Inspektorka odbacila žalbu na svoj rad i sama se potpisala

0
52

Ono što se u prosvetnoj inspekciji događa, ni Monti Pajton ne bi mogao da iscenira! Vesna Matić, profesorka Ekonomske škole u Valjevu, poslala je žalbu na rad prosvetne inspektorke Gordane Matić, a odgovor da je žalba neosnovana stigao je ni manje ni više nego od te iste Gordane Matić.

Po principu kadija te tuži – kadija ti sudi, valjevska inspektorka Gordana Matić napisala je u odgovoru da su primedbe na rad Gordane Matić neosnovane, nakon čega se uredno potpisala i udarila pečat.

Novi direktor škole, kaže, nije želeo da uvaži njenu medicinsku dokumentaciju, pa se za pomoć obratila prosvetnoj inspektorki Gordani Matić. Međutim, umesto pomoći, tek su usledili pravi problemi. Inspektorka Matić je sumnjala i naložila joj je da uradi procenu radne sposobnosti u Institutu za medicinu rada u Beogradu. Kada je Vesna to učinila, inspektorka je odbila da taj isti nalaz uvaži.

434983_profesorka1-vesna-matic-a-foto-vesna-matic_ff

Inspektorka Gordana Matić, pak, tvrdi da joj je republička inspekcija vratila žalbu Vesne Matić da ona odgovori na nju. Nakon cele zavrzlame, jedno pitanje neprestano se nameće – ko bi iz ove priče zaista trebalo da uradi procenu radne sposobnosti.

sandzakhaber / izvor: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here