Čeda potvrdio, Zukorlić podržava gej populaciju-video

6
306

Cedomir Jovanovic, Stav Srbije

6 KOMENTARA

 1. Subhanaallah nemam riječi , očekivano nista novo imace toga jos. Allah da nas sacuva prokletog Šejtana i Muamera Zukorlica . Ja Rabi pokaži nam istinu istinom a laž lažnim, ko bude vjerovao Allaha i njegova Poslanika Muhameda AS nece pristupit onima koji za ead svojih ambicija i ovodunjaluckih uzitaka izlazi iz osnovnih Vjerskih principa i stavova. Procenite sami kome ovaj covek sluzi Islamu ili LDP i ostalim

 2. Sura HUD:
  77.I kad izaslanici Naši dođoše Lutu, on se zbog njih nađe u neprilici i bî mu teško pri duši, pa reče: “Ovo je mučan dan!”
  78.I narod njegov pohrli njemu – a i prije su radili sramotna djela. “O narode moj” – reče on – “eto mojih kćeri, one su vam čistije! Bojte se Allaha i pred gostima mojim me ne sramotite! Zar među vama nema razumna čovjeka?”
  79.”Ti znaš da nam nisu potrebne tvoje kćeri” – rekoše oni – “ti doista znaš šta mi hoćemo.”
  80.”Ah, da ja samo imam moć” – reče on – “ili da se mogu osloniti na nekog snažnog!”
  81.A meleki rekoše: “O Lute, mi smo izaslanici Gospodara tvoga, oni tebi ne mogu nauditi. Ti kreni sa čeljadi svojom u gluho doba noći bez žene svoje, nju će zadesiti isto što i njih, i neka se niko od vas ne obazire! – Rok im je praskozorje, a zar praskozorje nije blizu?”

 3. Ne razumem zbog cega napadate Muftiju zbog ovoga sto je Jovanovic rekao. Pa covek jasno kaze da progreski principi i nacela oko kojih BDZ Sandzaka i LDP nemogu da prave kompromis je izmedju ostalog i podrska LGBT populaciji. (vreme 0.09-0.16 sekundi), sto znaci da se ne slazu oko toga.
  A u sledecoj recenici kaze da je Muftija jedini verski velikodostojnik koji je rekao da privrzenost i borba LDP-a za ljudska prava svake manjine nije suprotna principima religije (vreme 0.17-0.33). Sto znaci da nije suprotno principima bilo koje religije da se neko bori za prava bilo koje manjine, pa i LGBT populacije.
  Dakle, oni (LGBT populacija), grese po pitanju opredeljenja i BDZ Sandzaka se ne slaze sa njima po tom pitanju, ali opet, oni, takvi kakvi su, imaju pravo na zivot i bezbednost i borba za njihova prava na zivot i bezbednost se ne kosi ni sa jednom religijom. Cak, sta vise, svaka religija podrzava borbu za prava ljudi, bez obzira na njihovu versku, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost.
  Vi koji citirate neke ajete iz Kur'ana i Hadise, trebalo bi da znate da je u Islamu zabranjeno ugrozavati bilo koga, a da je dozvoljeno boriti se za bilo cija prava. Takodje je u Islamu zabranjeno ogovaranje, potvaranje i sl, pa me cudi kako bez dlake na jeziku osudjujete nekoga za nesto sto neznate ili ne razumete i uporedjujete ga sa sejtanom. Ja bih se plasio takvih kvalifikacija ljudi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here