U Siriji poginuo Mevludin Cicvara iz Zenice

0
192
borci u shamu - sirija

Sarajevo – Kako javlja jedan od članova Salafimedia Balkan, pozivajući se na izvore sa terena, u Siriji je šehidio njen osnivač Musab ibn Umejr, poznatiji širim masama u Bosni kao Mevludin Cicvara iz Zenice piše portal putvjernika.

borci u shamu - sirija
borci u shamu – sirija

Oni koji su poznavali Musaba, oni znaju kakav je to poseban Allahov rob bio, i da je cijeli svoj život posvetio uzdizanju Allahove riječi na zemlji, da bi to na kraju svoj rad sada i zapečatio islamskim pečatom, pogibijom na Allahovom putu navodi se na ovom portalu.

Pored toga, njegova medijska produkcija SalafiMedia Balkan i facebook stranica Hadis dana, također će nastaviti da žive kao njegovo trajno dobro koje je ostavio za sobom da mu povećavju stepene dokle god budu trajale i da otvaraju oči ljudima koji još nisu spoznali veličanstvenost ove vjere.

Trenutno nisu poznate okolnosti i detalji njegovog šehadeta, poput vremena i mjesta događaja, međutim pouzdano se zna da se to desilo u proteklih par dana, i da prema nekim tvrdnjama on nije jedini iz Bosne koji je uz njega ponosno otišao sa ovog svijeta navodi se na ovom portalu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here