TRAGEDIJA NA IBARSKOJ: Otac Vlade Divca poginuo u saobraćajnoj nesreći!

0
66

poginuo-otac-vlade-divca-1389128401-423519

 

Automobil kojim je najverovatnije upravljala Radmila Divac (72) udario najpre u stub, a zatim sleteo s puta i nekoliko puta se prevrnuo. Milenko Divac (77) izdahnuo u čačanskoj bolnici

ČAČAK – Zavijeni u crno.

Milenko Divac (77), otac proslavljenog srpskog košarkaša Vlada Divca i predsednika Olimpijskog komiteta Srbije, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Ovčar Banje, u selu Međuvršje, nedaleko od manastira Vavedenje, saznaje Kurir!

U ovom udesu Divčeva majka Radmila (72) je teško povređena i ona je prebačena u čačansku bolnicu, a prema nezvaničnim informacijama, njeno stanje je stabilno i ona nije životno ugrožena. Kako saznajemo, u trenutku sudara Milenko i Radmila su putovali iz pravca Beograda ka Prijepolju.

– Prema prvim informacijama, vozilom je upravljala Radmila, budući da Milenko već godinama nije seo za volan. Uviđajem je utvrđeno da je vozilo, u kom su bili supružnici Divac, nedaleko od manastira Vavedenje najpre udarilo u stub, a zatim sletelo s puta i nekoliko puta se prevrnulo – rekao je izvor Kurira!

Dr Miroslav Sretenović, porptarol čačanske bolnice, potvrdio je za Kurir da je M. D. primljen s teškim povredama od kojih je ubrzo izdahnuo.

– R. D., koja je bila saputnik u kolima takođe je zadobila teške povrede, ali njene povrede nisu opasne po život. Kod nje je reč o ortopedskim povredama – potvrdio je dr Sretenović. Uviđaj na mestu nesreće još traje.

– Zasad ne možemo da govorimo o uzrocima koji su doveli do saobraćajne nesreće. Pretpostavljamo da je loša vidljivost i magla na tom delu puta razlog zbog kojeg je vozilo sa roditeljima proslavljenog košarkaša udario u stub – rekao je izvor Kurira.

D. ČEKOVIĆ – Z. ŠAPONJIĆ

Ne odgovara na pozive

Vlade zanemeo od bola

Reporteri Kurira pokušavali su da stupe u kontakt sa slavnim košarkašem, ali on se do zaključenja ovog broja Kurira nije odazivao na naše pozive. Nezvanično saznajemo da se Vlade, nakon što je čuo za nesreću, javio samo jednom svom prijatelju, kojem je rekao da mu je otac kritično i da su male šanse da preživi!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here