Ispituju se privatizacije veterinarskih zavoda umešan i Zukorlić

9
487

Novi Pazar – Nakon hapšenja Dragana Đurića zbog privatizacije Veterinarskog zavoda kome je određeno zadržavanje saznajemo da se ispituju i druge privatizacije a ima i onih na prostoru Sandžaka.

tužilastvo

Naime naš sagovornik otkriva da se ispituju i privatizacije Veterinarskog zavoda u Sjenici koji je privatizovan 2008.godine. A koji je prema saznanjima do kojih smo došli kupila grupa privrednika okupljena oko Muamera Zukorlića.

Naš sagovornik tvrdi da su preko zavoda iz Sjenice na lizing kupljena i dva vozila i to “mini morris i bmw X5” a da je veliki deo placa ovog zavoda u Sjenici dat pod hipoteku.

Džip veterinarske stanice
Džip veterinarske stanice

Međutim kaže da je jedan od tih automobila oduzet jer nisu izmirene obaveze radi se o automobilu BMW X5 kojem se vozio lično Muamer Zukorlić. Automobil je oduzela wbe lizing kuća jer rate nisu plaćane.

veterinarska copy

Kasnije isti automobil kupio je od wbe lizing kuće drugi privrednik iz Novog Pazara. Privatizaciju veterinarskog zavoda prema podatcima koji stoje na sajtu agencije za privatizaciju izvršio je Esad Nurović iz Novog Pazara inače najbliži saradnik muftije Muamera Zukorlića.

9 KOMENTARA

  1. E moj esko… Navuko te seljak na kredite i lizinge. Isto je i kemo prosao pa ga sada nema nigde. Okanite se braco te funjare samo vas iskoriscava da se prikriva.

  2. Au ,, bravo za Haberovce.Pa bre jednim klikom u APR ste mogli normalno videti ko je vlasnik i cak je bio i prenos aukcije .E svaka vam cast na istrazivanju .Ali i za insinuacije da je Zukorlic umesan hahahahah.Nemate sta bagro pa kao i zukorlic umesan.
    A zna se i od koga ovakve gluposti se mogu cuti.Od seljaka Serka , od mumla Emira i njegovog mentora MIkija itd…

  3. Na apr nema nista osim da ste ti i slicni izbacili i trgo kema iz posla sa gaziyom a preveli je na eska nurovica brata… Ovi podatci su sa koliko ja vidim sajta agencije za privatizaciju (apriv) apr je drugo. No sve u svemu ima ovde istine polahko se odmotava klupko..

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here