Bagzi: Legija trebalo sa Šiptarom da ubije Ćuruvijine ubice!

0
57

bagzi legija

Milorad Ulemek Legija dobio je svojevremeno zadatak da sa vođom “zemunskog klana” Dušanom Spasojevićem liši života dva direktna izvršioca ubistva Ćuruvije, Ratka Romića i Miroslava Kuraka, pišu Naše novine.
Ovo je tokom svedočenja u Specijalnom sudu svojevremeno otkrio svedok saradnik Dejan Milenković Bagzi, koji je dalje istakao da su na praćenju Kuraka radila braća Miloš i Aleksandar Simović. Prema Milenkovićevim rečima, Kurak i romić su primetili “pratnju” i potom uspostavili kontakt sa Ulemekom i Spasojevićem.

Milenković je naveo da ne zna šta je bio motiv da se oni ubiju i zašto su posle razgovora s njima Ulemek i Spasojević odustali od ubistva.

Po rečima Miloša Simovića, Milorad Ulemek je posle Ćuruvijinog ubistva pričao sa jednim muškarcem u jednoj diskoteci, a onda mu je rekao: “Ovaj je ubio Ćuruviju”, pokazujući na Kuraka, koga je kasnije Simović prepoznao sa slike.

Sva je prilika da se upravo u ovom slučaju krije misterija neočekivanog svedočenja Ulemeka o ubistvu vlasnika “Telegrafa”. koje je juče i dovelo do hapšenja osumnjičenih.

Nije poznato ko je od Ulemeka i Spasojevića tražio da ubiju romića i Kuraka, ali se sa dosta sigurnosti može pretpostaviti da iza tog zahteva stoje politički naručioci ubistva, navode Naše novine.

sandzakhaber / izvor: Naše novine

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here